Om oss

Eftersom att foto på canvas är något som verkligen har exploderat på den svenska marknaden så såg vi ett stort behov och startade den här sajten. Företagen som erbjuder canvas utökas hela tiden och därmed har konkurrensen exploderat.  Skriver man in ”foto på canvas” eller ”canvas tavlor” på Google.se får man upp ett gäng olika företag som arbetar med bl.a. canvasfoto, Google bjuder på två proppfulla sidor med det ena alternativet efter det andra. Idag finns alltså betydligt fler valmöjligheter för kunden men hur vet man vilket företag man ska välja?

Vi hjälper till att ge kunden korrekt information ur kundens eget perspektiv. Hos oss ska du kunna ta del av bra canvas tryckerier online. Vi listar vad de erbjuder, deras leveransvillkor, priser och geografisk distribution. För oss är det viktigt att DU som blivande kund väljer ett seriöst företag. Du kanske letar efter ett tryckeri i närheten av din stad eftersom du behöver canvastavlan innan helgen? Då finns vi där med rätt information för att göra dig nöjd!

Har du varit med om att din canvas inte alls blev som du hade tänkt dig? Var fotot för litet för att egentligen rymmas på en canvas? Då kommer du att älska vårt nya verktyg, iPixel Test. iPixel analyserar dina bilder genom att ta hänsyn till pixlar och med vår inbyggda funktion i verktyget får du även en kort snabbanalys som du kan ha i åtanke innan du bestämmer dig för att framkalla ett specifikt foto. Vår rekommendation är dock ändå att du kontaktar tryckeriet i förväg om du är osäker på om dina foton har rätt kvalité för att framkallas på canvas. Vi ger dig alltid senaste nytt och dessa fantastiska, transparanta analyser. Nu kan du alltså påverka ditt köp i förväg och kanske lyckas du rädda upp en rejäl katastrof.

Vill du som driver ett seriöst canvasföretag i Sverige synas? Då är du välkommen att kontakta oss för exponering på vår sajt, om du är återförsäljare av Canvas Foto. Vid kontakt får ni även mer information om upplägg, kriterier och möjligheter.

Välkommen att höra av dig!